Nieuws

Succesvolle detavast met Alex

We willen Alex feliciteren met het voltooien met een jaar bij ProjectKwadraat als Validation Engineer. Het afgelopen jaar hebben we Alex begeleid bij HR-zaken, persoonlijke assesments en noodzakelijke trainingen.

Alex begon bij ProjectKwadraat en als gevolg van zijn prestaties en het voldoen aan de criteria van de klant, besloot de klant hem permanent in dienst te nemen. Daarom wensen we Alex veel succes bij het starten van zijn toekomstige inspanningen bij onze klant.

Permanente selectie

Dit houdt ons gemotiveerd om de juiste mensen met onze klanten te verbinden en onze rol in deze “Detavast” te spelen. Dit betekent dat onze kandidaten bij onze klanten worden gedetacheerd voor permanente selectie na een bepaalde werkperiode. Dit geeft zowel klanten als kandidaten de kans om elkaar te begrijpen en de mogelijkheid voor langetermijnverbintenissen te onderzoeken.

Trots

Vele van onze zelfbewuste kandidaten krijgen van onze klanten de mogelijkheid om permanent voor hen te blijven werken. ProjectKwadraat is trots op hen en dit is een onderdeel van onze service om bedrijven en kandidaten samen te brengen met een langetermijnfocus.

Als je denkt dat ‘Detavast detachering’ een goede manier is om je volgende carrièrestap te verkennen of als je vragen hebt over het proces, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.